Zonguldak’ta futbol hayatına atılan, Galatasaray ve Milli Takımda uzun yıllar profesyonel futbol oynayan Ergün Penbe, Kozlu Belediyespor’da Teknik Danışman olarak göreve başladı.

Kozlu Belediye Başkanı ve Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Ertan Şahin’in girişimi ve çabalarıyla Kozlu Belediyespor’da Teknik danışman olarak göreve başlayan Ergün Penbe göreve başladıktan sonra, Şahin’i makamında ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Lig Kulüplerinden Kozlu Belediyespor’a, şampiyonluk ve 3. Lig yolunda büyük katkı sağlayacağına inanılan Penbe, ‘şampiyonluk adına elimden gelen gayreti göstereceğim’ dedi.

Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Kozlu Belediyespor’un şampiyonluk yolunda teknik kadrosunu güçlendirmek, takımımızın daha başarılı olması, oyuncuların motivasyonunun arttırılması, üst düzeyde bir takım anlayışı ile çalışmak adına, Galatasaray Kulübü’nde uzun yıllar başarılara imza atmış, UEFA’da altın kadrolarda yer almış, Pro A sınıfı teknik direktörlük belgesine sahip, üst seviye teknik spor adamı, Zonguldak’ın evladı Ergün Penbe ile teknik danışman olarak anlaştık. Kozlu Belediyespor’u bundan sonra şampiyonluk beklemektedir” dedi.