Mersin'de 6-7 Mart tarihlerinde yapılan Seyfi Alanya Atmalar Kış Şampiyonası'na katılan Zonguldaklı atletler, büyük bir başarı göstererek toplam 15 madalya ile döndü. Yarışmalarda dereceye giren sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman'ı makamında ziyaret ettiler. Atletizm İl Temsilcisi Gökhan Köksal, antrenörler ve sporcuların katıldığı ziyarette sporcuları kutlayan Erman, onlardan daha büyük başarıları beklediklerini söyledi. Ziyarette konuşan Atletizm İl Temsilcisi Gökhan Köksal, "Atletizmde çalışmalarımız devam ediyor. Gerçekten başarılı sonuçlar alıyoruz. Sizin desteğinizle daha iyi dereceler elde edeceğimize inanıyoruz" dedi
Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman da, "İl Temsilcimiz Gökhan Köksal, antrenörlerimiz ve tüm sporcularımızı aldıkları başarıdan dolayı kutluyorum. Ama bu derecelerle yetinmeyip daha büyük hedefler koymanızı bekliyorum. Milli takıma kadar yükselerek uluslararası yarışmalarda da ülkemizi başarı ile temsil etmenizi bekliyorum" dedi.
Seyfi Alanya Atmalar Kış Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular şunlar:
16 YAŞ ALTI: Sare Bostancı (Gülle Atma İkin
cisi), Beyza Hamzaçebi (Disk Atma Birincisi), Seray Oğuzpınar (Cirit Atma İkincisi), Emel Dereli (Gülle Atma Birincisi), Benhur Özübek (Gülle Atma Üçüncüsü), Kağan Malkoç (Cirit Atma Birincisi) YILDIZLAR: Taylan Doğru (Cirit Atma Üçüncüsü), Mert Akkaya (Cirit Atma İkincisi, Kulüp adına yarıştı), Onur Çorbacı (Disk Atma Üçüncüsü-Cirit Atma İkincisi, Kulüp adına yarıştı)
GENÇLER: Murat Külekçi (Disk Atma Birincisi-Gülle Atma Üçüncüsü), Orhun Demircan (Gülle Atma İkincisi), Dilek Özada (Gülle Atma Üçüncüsü)
23 YAŞ ALTI: Volkan Karakaş (Gülle Atma Birincisi)
BÜYÜKLER: Hüseyin Yazar (Gülle Atma Üçüncüsü)