Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta sahasında ağırladığı Eskişehir Demirspor’dan şok bir yenilgi alan Zonguldaksporlu futbolcular, kısa zamanda toparladı. İzin yapmadan Bolu Geredespor maçı hazırlıklarını başlatan Antrenör Uğur Terzi, futbolcularla yaptığı toplantılarda, Eskişehir Demirspor maçının moral bozukluğunu üzerlerinden atmalarını sağladı.
Fener Sahası’nda yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertliler, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada taktik ağırlıklı antrenman gerçekleştirdi. Oldukça neşeli olan Terzi, oyuncularıyla yakından ilgilendi ve onlarla şakalaştı. Terzi, çalışmada oyuncularına, “Hata yapsan da kararını erken vereceksin” diyerek daha çabuk olmalarını istedi.
Erken bitirebilecekleri işi Eskişehir Demirspor yenilgisiyle uzun zamana bıraktıklarını belirten Terzi, “Aldığımız bu yenilgi, elbette maddi ve manevi yönden bizi önemli oranda etkiledi. Her şey yoluna girmişken, Eskişehir Demirspor’dan aldığımız şok yenilgi, bizi hedefimizden saptırmadı. Ligde erken bitirebileceğimiz işi uzun zamana bıraktık. Son haftalara kadar üst sıralarda bu çekişme sürer. Bundan sonra lig kafa kafaya gidecek. Ama ipi biz göğüsleyeceğiz. Bolu Geredespor maçıyla yeniden çıkışa geçeceğiz” dedi. 
GEREDE-ZONGULDAK MAÇI
BOLU ŞEHİR STADI’NDA
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na gönderdiği yazıda, 14’üncü hafta maçı olan Bolu Geredespor ile Zonguldakspor karşılaşmasının Bolu Şehir Stadı’nda oynanacağını açıkladı. Yoğun kar yağışı nedeniyle Gerede Sahası’nın karla kaplı olması nedeniyle bu karşılaşmanın Bolu Şehir Stadı’nda oynanmasına karar verildi.
ELMAS’A İHTAR!
TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), Zonguldakspor’a ihtar cezası verdi. AFDK’dan yapılan açıklamada, “Zonguldakspor Kulübü hakkında; 23 Ocak 2011 tarihinde Çaycuma Stadı’nda oynanan Kilimli Belediyespor-Zonguldakspor BAL müsabakasında; takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan ihtar cezası verilmesine karar verildi” denildi.