Fenerbahçe Spor Kulübü Kdz. Ereğli Şube Başkanı Halil Uzun ve yönetim kurulu üyeleri ile Kdz. Ereğli Fenerbahçe Taraftarları Dernek Başkanı Serdar Özbek, kulübe her konuda destek olan kişi ve kuruluşları ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkürlerini iletiyorlar.

 

Kdz. Ereğli Fenerbahçe Taraftarları Derneği’nin “Hedef 1 Milyon Üye”  kampanyasında,  kulübe yeni kongre üyeleri ile  temsilci üyeler kazandırmasındaki başarısı Ereğli’nin de şube olmasını sağladı.




Fenerbahçe Spor Kulübü Kdz. Ereğli  Şubesi kurulurken “Kurucu Başkanlığı” üstlenen ve derneğe bir çok  katkılar da sağlayan kongre üyesi de olan Celal Bozkuş’u işyerinde ziyaret eden Fenerbahçe Şube ve dernek yönetimi  adına konuşan Halil Uzun  “Şubemizin ilk kurucusu ve ilk başkanı Celal abimize bize verdiği desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ederiz Kdz.  Ereğli Şubesi  adına. Fenerbahçe Karadeniz Ereğli Taraftarlar Derneği adına da çok teşekkür ederiz. Hedef bir milyon üye kapsamında Celal Abimin desteklerini bekliyoruz her zaman” sözleriyle konuştu.

 

Bozkuş da  şöyle dedi:

“Çok teşekkür ediyorum. Bana verilen görevi layığıyla yerine getirdiğim için bunu da teyit ettiğiniz için teşekkür ederim. İnşallah başarılı bir dönem geçirirsiniz.”