Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Niyazi Aşkın Peker, dernek üyelerine ve engelli çocuklarına dernek binasında kahvaltı verildiğini bildirdi.

Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Peker, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Bu doğrultuda dernek üyelerimize ve engelli çocuklarına yeni dernek binamızda kahvaltıda bir araya getirdik ve kaynaşmalarını sağladık. Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği olarak bu anlamdaki etkinliklerimize 2014 yılı içerisinde de devam edeceğiz. Tüm Fenerbahçelileri yapacağımız sosyal projelerimize bekliyoruz” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı, CHP Belediye Meclis Üyesi Cumhur Nalcı, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal’ın da katıldığı etkinlikte çocuklara da Başkan Posbıyık tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Posbıyık kahvaltının ardından gazetecilere yaptığı açıklamasında, “Bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz, destekliyoruz. Fenerbahçeli Taraftarlar Derneğine de bu etkinliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.