17-18 Ağustos 2013 tarihlerinde Kdz. Ereğli’de gerçekleştirilen  Batı Karadeniz Teakwondo Şampiyonasına verdiği katkılardan dolayı Teakwando Federasyonu Kdz.Ereğli Temsilcisi  Zeki Kalem tarafından plaket takdim edildi. 

Teakwando Federasyonu Genel Başkanı Doç.Dr. Metin Şahin imzasını taşıyan plaketi Başkan Posbıyık’a takdim eden Zeki Kalem, Başkan Posbıyık’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 

 

KÜLÜP BÜNYESİNE KATILMAK İSTERİZ
Kalem, ziyarette Belediyespor olarak Boks takımının da kulüp bünyesine alınmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Boks takımı külübünüze dahil oldu. İleride biz de takım bünyesine girmek isteriz.  Sizin yaptıklarınızı herkes biliyor.  İleride belediyemiz ile birlikte Sevgi Barış Dostluk Teakwando şampiyonası düzenlemek isteriz. Genel başkanımız Doç.Dr. Metin Şahin’in size selam ve saygılarını getirdim. Kendisi Ereğli’ye geldiğinde sizleri ziyaret edecek.“ dedi.

 

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ
Posbıyık ise her zaman sporda, sanatta, kültürde Ereğli’nin özellikle gençlerin önünü açmak için çaba gösterdiklerini belirterek “Birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli’de çok güzel işler yapabiliriz. Biz her zaman işbirliğine hazırız. Bünyemizde çeşitli branşlarda yüzlerce sporcumuz var. Önemli olan gençlerin spor yapması.”