Zonguldak Fener Anadolu Lisesi Hokey  takımı 23-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında Osmaniye ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonası katılmak için tüm hazırlıklarını tamamlayıp yola çıktı.

3-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Çankırı ilinde yapılan liseli gençler grup karşılaşmalarında almış oldukları başarılı sonuçlarla grup şampiyonu olarak dönmüşlerdi.  Yaklaşık olarak iki haftadan bu tarafa Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Abdullah Demir ve Okulun eski öğrencilerinden Milli sporcu Uğur Kaya nezaretinde Türkiye final karşılamalarını aralıksız olarak sürdürüp tamamlayan Fener Anadolu Lisesi Hokey takımı bu müsabakalardan iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyorlar.

Osmaniye İline hareket etmeden önce teknik heyet ve sporcular dan oluşan kafile Okul Müdürü Resül Aslankara’yı  makamında ziyaret etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arlankara burada yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi. “ Öncelikle Çankırı da yapılan müsabakalarda grup şampiyonu olmanızdan dolayı son derece memnun kaldık. Bu sene okulumuz  sosyal, kültürel  ve sportif alanlarda bir çok dalda ve branşta başarılı sonuçlar almıştır. İnanıyorum ki Osmaniye İlinde yapılacak olan Türkiye şampiyonası finallerinde aynı başarıyı göstereceğinize inanıyorum. Sizlerden tek isteğim okulumuz adına oynadığınız müsabakalarda  sonucu ne olursa olsun sportmenliğe ve centilmen her zaman ön planda tutarak mücadele etmenizi  istiyorum diyerek başarı dileklerinde “ bulundu.