Şampiyonluğa oynayan iki takım arasındaki karşılaşmanın 90+2’nci dakikasında olaylar çıktı.

Zonguldak 2’nci Amatör Küme Merkez Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Acılık Esnafspor ile Güvenlikgücüspor arasındaki maçta olaylar çıktı. Çıkan olaylara taraftarların da karışması sonucu polis, cop ve biber gazıyla müdahale etti. Çok sayıda futbolcu ve teknik sorumlu sıkılan biber gazından etkilendi.
Zonguldak 2’nci Amatör Küme Merkez Grubu’nun 15’inci hafta karşılaşmasında ligin güçlü takımlarından lider Acılık Esnafspor ile üçüncü sıradaki Güvenlikgücüspor, Fener Sahası’nda karşı karşıya geldi. Galip gelecek takımın şampiyonluk yolunda bir adım öne geçeceği karşılaşmanın 24’üncü dakikasında Burak Yurdagül’ün golüyle Acılık Esnafspor 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda Güvenlikgücüspor gol için rakip kaleye yüklendi. 80’inci dakikada Acılık Esnafspor’dan Ferdi kırmızı kart gördü. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan rakibinin üzerine giden Güvenlikgücüspor, 90+2’nci dakikada durumu 1-1’e getiren beraberlik golünü buldu. Golden önce faul olduğunu öne süren Acılık Esnafspor’lu futbolcular ve teknik kadro, maçın yardımcı hakemi Mustafa Dalman’ın üzerine yürüdü.
Bu sırada tribünden inen bazı taraftarlar da hakeme saldırınca, karşılaşmanın kıdemli yardımcı hakemi Mustafa Dalman kendini korumak için hakem odasına kaçtı. Rakip oyuncuların da üzerine yürüyen Acılık Esnafspor taraftarlarını polis sakinleştirmekte zorluk yaşadı. Olayların yatışmasından sonra maçın orta hakemi Evren Atış, karşılaşmayı tatil ettiğini açıkladı. Bu karşılaşmayla ilgili son kararı, yarın toplanacak Tertip Komitesi verecek.

SAHA: Fener.
HAKEMLER: Evren Atış **, Mustafa Dalman **, Serkan Ayan **.
ACILIK ESNAFSPOR: Onur **, Çağlar **, Arif **, Emre **, Burak Yurdagül **, Samet ***, Soner **, Ömür **, Şahin **, Ferdi *, Yaşar **.
GÜVENLİKGÜCÜSPOR: Murat **, Eren **(Dk.72 Ersin*), Gökhan **, Mahir **, Barış **, Hakan **, Burhan **, Mehmet **, Cemil **, Aytaç **, Ogün **.
GOLLER: Dk.24 Burak Yurdagül (Acılık Esnafspor), Dk.90+2 Ogün (Güvenlikgücüspor)
KIRMIZI KART: Dk.80 Ferdi (Acılık Esnafspor)