Zonguldak Kömürspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gebzespor maçı hazırlıklarını sürdürürken Antrenör Cahit Terzi bir noktaya dikkat çekiyor.En yakın rakiplerine 9 puan fark atmalarına rağmen hiç bir şeyin bitmediğini söyleyen Terzi, oyuncularını " Fenerbahçe’nin düştüğü durumu görüyorsunuz. 11 puan vardı,dörde düştü. Geçen sene Zonguldakspor 8 puan öndeyken şampiyonluğu kaybetti .Biz bunlardan hep ders alın."diye uyardı.

 

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Gebzespor maçı öncesi konuşan Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, “Onlarında bizimde puana çok ihtiyacımız var. Aradaki 9 puanlık fark çok büyük bir avantaj değil. Üç puanlık sistemde herşey olabiliyor. "dedi. Oyuncularına "Bir Fenerbahçe’nin düştüğü durumu görüyorsunuz. 11 puan vardı dörde düştü. Geçen sene Zonguldakspor 8 puan öndeyken şampiyonluğu kaybetti. Biz bunlardan hep ders alıyoruz,almalıyız". diye uyarılarda bulunan Terzi, " Asla işi garantileyene kadar rahatlamak yok. Onun için ilk maç nasılsak son maça kadar aynı disiplinle, aynı motivasyonla oynamamız gerekiyor. Gebze maçı gerçekten zor bir maç olacak. Ama inşallah ordan iyi bir şekilde dönmeyi istiyoruz” dedi.         
                                       

 

FORVET TAKVİYESİ      
                                                                                                                                
Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, Kartepe Suadiyespor’dan 20 yaşında forvet oyuncusu olan Onur’u transfer ettiklerini açıkladı. Tecrübeli teknik patron Cahit Terzi konuya ilişkin yaptığı açıklama ise şu şekilde: “Onur'un 2-3 maç izledim. 1994 doğumlu. Bize faydalı olabileceğine inanıyorum”