'Kale' geçit vermedi: 3-0

Günün ikinci maçında ise, Bozok Üniversitesi ile Kırıkkale Üniversitesi karşılaştı. Rakibine setlerde 25-11, 25-20 ve 25-4'lük üstünlük sağlayan Kırıkkale Üniversitesi, maçı da 3-0 kazandı.

SALON: ZKÜ.
HAKEMLER: Davut Yıldırım ***, Mustafa Akkaya ***.

BOZOK ÜNİVERSİTESİ: Özge **, Deniz **, Hanife **, Döndü **, Nihal **, Aydın **, Reyhan **(Tuğçe *, Hanife *, Esra *).

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ: Şeyma ***, B.Yeter ***, Özge ***, Seyhan ***, Didem ***, Nilay ***(Ayça *, Melike **, Meltem *, Seher *, Dilek *).
SETLER: 25-11, 25-20, 25-4

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun 2011-2012 öğretim yılı faaliyet programında yer alan Voleybol 2'nci Lig Grup Birinciliği,  Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, Merkez Kampus Spor Salonu'nda başladı. 24 Aralık 2011 tarihine kadar devam edecek grup birinciliğinde, 8 erkek takımı, 5 de kadın takımı yer alıyor.
Erkeklerde; Bozok Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, kadınlarda; Bozok Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi ve Sinop Üniversitesi bulunuyor.
Grup Birinciliği, açılış seremonisinin ardından oynanan maçlarla başladı. Açılış seremonisine, ZKÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Haluk Güven ve ZKÜ Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Gümüş de katıldı.
ZKÜ Spor Salonu'nda başlayan grup birinciliğinde, günün ilk maçında bayanlarda Kastamonu Üniversitesi ile Sinop Üniversitesi karşı karşıya geldi.
Setlerde 25-13, 25-19 ve 25-29'luk üstünlük kuran Kastamonu Üniversitesi, Sinop Üniversitesi'ni 3-0 yenmeyi başardı.