Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de 5 hafta geride kaldı. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Kozluspor, oynadığı 5 maçını da kazanarak 15 puanla liderliğini sürdürüyor. Rakip kalelere 23 gol atarak en golcü takım unvanına sahip yeşil-beyazlılar, 3 golle de en az gol yiyen takım unvanını elinde bulunduruyor.
Kozluspor'u takip eden Çaycumaspor ise, 4 galibiyet ve bir mağlubiyet aldı. Rakip ağları 21 kez sarsan Çaycumaspor, kalesinde 9 gol gördü ve 12 puanla ikinci sırada bulunuyor. Üçüncü sırada bulunan Devrek Belediyespor'un ise 11 puanı var. Kozluspor ve Erdemirspor ile birlikte ligin yenilgisiz 3 takımından biri olan Devrek Belediyespor, 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı.
İlk 5 haftada ligin en çok gol yiyen takımı ise Ereğli temsilcisi Neyran Gökçeler Belediyespor oldu. Kalesinde 24 gol gören Neyran Gökçeler, rakip fileleri ise yalnızca 3 kez sarsabildi. Ligin en az gol atan takımı da yine bir diğer Ereğli temsilcisi Gülüç Belediyespor oldu. Rakip ağlara 2 gol gönderen Gülüç, kalesinde ise 16 gol gördü.Süper Amatör Lig'in ilk 5 haftası adeta gol düellosu şeklinde geçti.
Ağlara 131 golün gönderildiği ilk 5 haftada, Çaycumasporlu Celalettin, attığı 13 golle gol krallığında açık ara önde gidiyor.