Zonguldak 1.Amatör Küme Merkez Grubu, Çaycuma-Gökçebey-Devrek Grubu ve Ereğli Grubu'nda ilk hafta maçları tamamlandı. Toplam 46 golün atıldığı ilk haftada, takımların henüz daha lige hazır olmadığı görüldü.
FAVORİLER KAZANDI
Zonguldak 1.Amatör Küme Merkez Grubu'nda ilk hafta bol gollü geçti. 26 golün atıldığı ilk hafta maçlarında en farklı galibiyeti, Çaydamarspor'u 5-1 yenen Zonguldak Gençlik aldı. Polisgücüspor, Asmaspor'u, Ayiçispor ise Taşbacaspor'u aynı skorla 4-1 ile geçti. Baştarlaspor, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada beraberliği zor kurtardı. İhsaniyespor, Muslu Belediyespor'u, Karaelmasspor da Karadonspor 2-1'lik skorla yenerek sezona 3 puanla başladılar.
İSTASYON FARKI!
1.Amatör Küme Çaycuma-Gökçebey-Devrek Grubu'nda ilk hafta karşılaşmaları oynandı.Kayıkçılarspor, İstasyon Gemicilerspor'a 4-0'lık skorla yenildi. Perşembe Sahası'nda oynanan karşılaşmada İstasyon Gemicilerspor'un gollerini Teoman (2), Hasan ve Semih kaydetti. Bu skorla İstasyon Gemicilerspor ilk hafta liderliğe yükseldi.Çaycuma Toprak Saha'da oynan Veliköyspor-Gökçebey Belediyespor maçını, rakip takım 3-1 kazandı. 75'inci dakikaya kadar 1-1 devam eden karşılaşmada, son dakikaları iyi değerlendiren Gökçebey Belediyespor skoru 3-1'e getirdi. 1.Amatör Küme'ye bu sezon çıkan Veliköyspor karşılaşmadan puan alamadı.Çaydeğirmeni Belediyespor-Sefercikspor karşılaşmasında 2 golle kazanan taraf ev sahibi takım oldu.Karapınarspor-Filyos Ateşspor karşılaşması ise kötü hava şartları nedeniyle ertelendi. Perşembe Belediyespor de ilk haftayı maç yapmadan geçirdi.
BERABERLİK HAFTASI
1.Amatör Küme Ereğli Grubu'nda ilk hafta maçları oynanırken, üç maç da berabere sonuçlandı. Ereğli Devlet Hastanesispor, iki kez öne geçtiği maçta Kandilli Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Akınspor ve Eleşlerspor arasındaki mücadelede de taraflar 2-2'lik sonuçla 1'er puanı paylaşırken, son dakikada Güneşli Belediyespor'un penaltı atışından yararlanamadığı maçta Güneşli Belediyespor ile Yenimahallespor 1-1'lik sonuçla puanları paylaştı.