Gençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdürlüğü'nün düzenlediği İlköğretimler ve Liselerarası Voleybol Grup Birinciliği maçları, Karaelmas Canpolat Pamay Spor Salonu'nda oynanan maçlarla başladı. İlköğretimlerarası Voleybol İl Birinciliği'nde, Çatalağzı İlköğretim Okulu, Zonguldak İlköğretim Okulu'nu ilk sette 25-12, ikinci sette 25-9 yenerek maçı 2-0 kazandı. Dilaver İlköğretim Okulu ise, Bahçelievler İlköğretim Okulu'na setlerde 25-11 ve 25-10 üstünlük sağlayarak maçı da 2-0 kazandı.
Liselerarası Voleybol Grup Birinciliği'nde ise, iki set üzerinde oynanan maçlarda Atatürk Anadolu Lisesi, Kilimli Lisesi'ne 25-20 ve 25-17 üstünlük kurarak maçı da 2-0 kazandı. Çatalağzı Çok Programlı Lise, çekişemeli geçen maçın ilk setini 25-21, ikinci setini de 25-13, maçı ise 2-0 kazandı.

Atatürk Anadolu Lisesi: 2
Kilimli Anadolu Lisesi: 0
SALON: Karaelmas Canpolat Pamay.
HAKEMLER: Semih Yamak **, Birol Can **.
ATATÜRK ANADOLU LİSESİ: Şüheda ***, Cemre ***, Deniz ***, Merve Onursoy ***, Aslıhan ***, Şeyma ***(Dilan **, Deniz **, Merve Kozan **, Beren **).
KİLİMLİ ANADOLU LİSESİ: Damla **, Büşra **, Şehri **, Candan **, Ayşe **, Rabia **(Melda **, Gizem *, Burcu *, Sinem **).
SETLER: 25-20, 25-17

Ticaret Lisesi: 0
Çatalağzı Çok Programlı Lise: 2
SALON: Karaelmas Canpolat Pamay.
HAKEMLER: Mustafa Akkaya **, Semih Yamak **.
TİCARET LİSESİ: Sevgi **, Melek **, Pelin **, Tuğba **, Sena **, Ebru **(Kübra *).
ÇATALAĞZI ÇOK PROGRAMLI LİSE: Seria ***, Filiz ***, Burçak ***, Şeyma ***, Beste ***, Fatma ***(Funda **, Didem **, Tuğba **).
SETLER: 21-25, 13-25