Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından düzenlenen dostluk futbol turnuvasının final maçı, hafta sonu oynanacak. 
Çaydeğirmeni’nde var olan dayanışma ve kaynaşmanın artması, insanların spora yönlenmesi ve hoş vakit geçirmeleri adına düzenlenen dostluk futbol turnuvasında finale yaklaşıldı.
İki grup halinde oynanan ve çekişmeli geçen müsabakaların sonunda Gençlikgücü ile Muhtargücü final maçı oynamaya hak kazandılar.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in de; gençlere ve belde halkına örnek olmak ve aradaki dostlukları daha da pekiştirmek amacıyla forma giydiği dostluk futbol turnuvasının hafta sonu oynanacak final maçı ile ilgili hazırlıklarda da son safhaya gelindi.
Yeni mahalle okul bahçesindeki küçük futbol sahasında oynanan turnuvanın final maçı öncesi seyircilerin ve misafirlerin daha rahat maç izleyebilmeleri için sahanın kenarına portatif tribün kurulurken, final maçına çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.
Pazar günü saat 1800’de oynanacak olan dostluk turnuvasının final maçına AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da katılacak. İlçe Kaymakamı Hüseyin Öner ile bazı belediye başkanları, siyasetçiler ve bürokratların da final maçını izlemeye gelmeleri bekleniyor.
Dostluk futbol turnuvasının final maçının ardından hemen kupa ve kapanış töreni yapılacak. Turnuvada ilk üçe giren takımlara kupaları, turnuvaya katılan ve ilk üçe giremeyen diğer yedi takıma plaket, en centilmen takım ile gol kralına plaketleri verilecek.