Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor'da, 9 maçlık yenilmezlik serisinin Antalya'da Kepez Belediyespor maçında alınan 2-1'lik yenilgiyle bozulmasından sonra, gözler İstanbulspor A.Ş. maçına çevrildi. Taraftarlarını üzen sarı-siyahlı takım, aynı performansa sahasında ağırlayacağı İstanbulspor maçıyla tekrar başlamak istiyor.
Teknik Direktör Raşit Çalık, yenilgiyi İstanbulspor maçıyla telafi edeceklerini belirterek, 9 maçlık yakaladığımız bir çıkış vardı. O da Antalya'da son buldu. İstanbul maçıyla tekrar bu ivmeyi yakalayacağız. Kendi sahamızda fırtına gibi eseceğiz dedi.
15'inci haftada puan cetvelinde bir basamak üstündeki İstanbulspor'u konuk edeceklerini belirten Çalık, 25 puanla sıralamada üstümüzde yer alan İstanbulspor'u konuk edeceğiz. Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Zoru kolayı çevirmek bizim elimizde. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp İstanbulspor'u eli boş göndermek istiyoruz. 3 puanı aldığımız takdirde ligin rengi daha da çok değişecektir. Bir adım daha ilk 5'in içine yaklaşacağız dedi.