Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Bayanlar Futbol takımı Bursa'da düzenlenen  Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası grup maçlarında fırtına gibi esti. Ereğlispor Bayan takımı oynadığı 4 maçta 23 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü.

Türkiye Şampiyonası grup maçlarında Ankara Fomget'i 9-0, Ovacıkspor'u 2-1, Denizlispor'u 6-0 ve Kaynarcaspor'u 6-0'lık skorlarla geçen Ereğli Belediyespor grubu lider tamamlayarak Türkiye'de ilk 8 takım arasındaki yerini aldı.

ERTUĞRUL SAĞLAM'DAN JEST

Ereğlispor Antrenörü Faruk Varlık, takım olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek Hedefimiz Türkiye şampiyonluğu. Bunun için elimizden geleni sahaya yansıtmak istiyoruz. Kızlarımız Bursa'da elinden gelen mücadeleyi sergiledi. Bursaspor Teknik Direktörü Ereğli'nin gururu Ertuğrul Sağlam hocamız, Ereğlispor Bayan Futbol takımı maçı öncesi Antrenörümüz Faruk Varlık'ı ziyaret ederek Bursapor-Orduspor maçı için kendisine 25 bilet vererek jest yapmıştır.

HEDEF: TÜRKİYE ŞAMPİYONULUĞU

Altın kızlarımız da maç esnasında hem Ertugrul hocamıza hem Bursaspor'a verdiği destekle Bursa tribünlerini hareketlendirmiştik. Bursa basınında da bu olay geniş yer aldı. Ertuğrul Sağlam hocamız maç sonrasında teşekkürlerini iletti. Ertuğrul hocamıza bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Kentimize Türkiye Şampiyonluğu kazandırmak için elimizden geleni yapacağız dedi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, kız takımının elde ettiği bu başarısından dolayı kutladı.