Zonguldak Sportif Fitness üyeleri, Abant'ta hava sıcaklığının sıfırın altında olmasına rağmen spor yapan insanların, doğa şartlarına dayanıklı olduğunu kanıtlarcasına doğa yürüyüşünü keyifle tamamladı.  
Hizmet vermeye başladığı günden beri alternatif ve sosyal organizasyonlarla sağlıklı bir yaşam kulübü olmayı hedefleyen Sportif Fitness, önceki gün Abant'ta üyelerinin katılımıyla bir doğa yürüyüşü düzenledi.
Çevresi çam, köknar ve kayın ormanlarıyla çevrili Abant Gölü kenarında mangalda sucuk-ekmekle başlayan gezide, Sportif Fitness üyeleri, Abant'ta dört mevsimi yaşamanın mutluluğunu yaşadı. Doğa yürüyüşü sırasında güneşin parlaması ve ardından dolu yağması, kar sularının erimesiyle dağların eteklerinden akan sular geziye katılanlara ayrı bir zevk verdi. Hava sıcaklığının sıfırın altında olması, gezinin sonunda içilen sıcak şarapla birlikte yapılan keyifli sohbetlerin önüne geçemedi. Sportif Fitness üyeleri, spor yapan insanların doğa şartlarına gerçekten dayanıklı olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.