Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ve Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, yapımına başlanan sentetik çim saha çalışmalarını inceledi.
İncelemelerin ardından gazetecilere açıklama yapan Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu,çalışmaları yürüten yetkili firma tarafından 50 iş gününde sahanın bitirileceğini söyledi.
Sahanın etrafının tel örgülerle kapanacağını ifade eden Çimenoğlu, şunları söyledi;
"690 evlerde yapımın başlanan sentetik çim sahada çalışmaları devam ediyor. Yetkili firma çarşamba günü saha zeminine kum serme işine başlayacaklar. Ardından sentetik çimi döşenmeye başlanacak. Firmanın işi bitirmesi için 50 gün süresi var. Bu süre zarfından sahayı tamamlayacaklarını ve Belediyeye teslim edeceklerini söylediler. Sahamız tamamlandıktan sonra futbol takımlarımız burada maçlarını oynayabilecekler.
Ayrıca burada yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlarımızda burada yürüyüşlerini yapabilecekler. Sahanın 4 tarafından elektrik direkleri koyarak akşamları aydınlatmayı planlıyoruz."  Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ise, Alaplı'ya çok güzel bir tesis kazandırılacağını bu tesisin tamamlanmasının ardından İlçedeki futbol takımları maçlarını kendi evlerinde oyamayabilecek" diye konuştu.