Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'nın (Erdemir), kuruluşunun 48. yılı kutlamaları kapsamında üniteler arası futbol turnuvası düzenlendi.10 takımın katıldığı turnuva tek devreli lig usulü oynanacak. 

İlk 4 sırada yer alan takımlar aralarında play-off karşılaşmaları yapacaklar. Erdemir Stadı'nda 16 Mayıs'ta saat 17.30'da üçüncülük karşılaşması, saat 18.30'da da final karşılaşması oynanacak. Dereceye giren takımlara kupa verilecek olan turnuvada, en centilmen oyuncu ile gol krallığı ödülleri verilecek.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'nın (Erdemir), kuruluşunun 48. yılı kutlamaları kapsamında üniteler arası futbol turnuvası düzenlendi. 

Erdemir Stadı'nda, teknik Hizmetler GMY ile Kalite Metalurji Baş Müdürlüğü takımlarının oynadığı açılış maçı öncesi bir konuşma yapan Türk Metal Sendikası Baş Temsilcisi Mustafa Yıldız, turnuvaya katkılarından dolayı sendikamız Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'a teşekkür etti.   

Bu tür etkinliklerdeki amacın spor, kardeşlik ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirten Yıldız, Erdemir'in kuruluş yıl dönümünün vesile olduğu turnuvamızın, amacına uygun şekilde başlayıp bitmesini arzu ediyoruz. Bu arada şirketimizin kuruluşundan bugünlere gelmesinde emeği geçen değerli büyüklerimize; yaşamını yitirenlere Allah'tan Rahmet, hayatta olanlara da sevdikleriyle beraber sağlıklı, uzun ömür geçirmelerini diliyorum. Turnuvaya katılan takımlara başarılar diliyorum. dedi.                                                                                                                   

Final 18 Mayıs'ta 

10 takımın katıldığı turnuva tek devreli lig usulü oynanacak. İlk 4 sırada yer alan takımlar aralarında play-off karşılaşmaları yapacaklar. 

Erdemir Stadı'nda 16 Mayıs'ta saat 17.30'da üçüncülük karşılaşması, saat 18.30'da da final karşılaşması oynanacak. 
Dereceye giren takımlara kupa verilecek olan turnuvada, en centilmen oyuncu ile gol krallığı ödülleri verilecek.