Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Aygün, Kilimli Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde geçtiğimiz Cumartesi akşamı Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara iftar yemeği verdi.
Yeni sezonda Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele edecek Kilimli Belediyespor'da Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular, Kulüp Başkanı Engin Aygün tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Kilimli Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine; Kulüp Başkanı Engin Aygün, Zonguldak eski Milletvekili Polat Türkmen, Kilimli Belediyespor eski Asbaşkanlarından şimdi ise Zonguldakspor Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz, sarı-siyahlı takımın Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular yer aldı.
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Engin Aygün, Milletvekilimiz Polat Türkmen, Yönetim Kurulu üyelerimiz, teknik heyet ve futbolcular iftar yemeğinde bir araya geldik. Birlik-beraberlik açısından çok güzel bir kaynaşma yemeği oldu. Yeni yönetimimizle beraber Kilimli Belediyespor'u hak ettiği üst liglere çıkartacağız. Yeni bir lig ve yeni heyecanlar bizi bekliyor. İnşallah hayırlı bir lig geçiririz. Hedeflerimiz doğrultusunda lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.
Yeni çıktığımız 3'üncü Lig'de tek düşüncemiz ligde kalıcı ol-mak ve düşme korkusu yaşamamak. Yemeğimize katılan her-kese teşekkür ediyorum dedi.