Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor'da, kötü gidişat devam ediyor. Yeni yılda henüz galibiyeti bulunmayan temsilcimiz, son olarak lig 3'üncüsü Batman Petrolspor deplasmanında aldığı 3-1'lik yenilgiyle S.O.S verdi. Kilimli Belediyespor 2'nci Başkanı Akay Turan, 8 maçtır galip gelemedikleri için faturayı futbolculara kesti. Turan, futbolculara ateş püskürerek, Yönetim olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getiriyoruz. Futbolcuların alacakları yok. Nazilli Belediyespor maçı öncesi bir an evvel kendilerini düzeltsinler ve fazlasıyla sorumluluk alsınlar dedi.
HESAP SORUYORUM
Grupta zor günler geçiren Kilimli Belediyespor, kötü seriye geçtiğimiz hafta sonu Batman Petrolspor yenilgisini de ekledi. Akıl almaz düşüşün nedeni olarak futbolcuları gösteren Akay Turan, Hesap soruyorum diyerek, sözlerine şöyle devam etti; Süper Lig dahil futbolculara kuruş borcu olmayan tek profesyonel takım olmamıza rağmen, istenilen sonucu alamıyoruz. İkinci yarada çıktığımız 3 maçı da kaybettik. Bu nedenle alt sıralara doğru ilerliyoruz. Bunun nedeni olarak saha içinde sorumsuz davranan futbolcuları görüyoruz.
Son oynanan Batman Petrolspor maçı gösteriyor ki, saha içinde sorumsuzluk almış başını gidiyor. Özellikle bardağı taşıran son damla olan Batman Petrolspor maçının henüz başında gereksiz görülen kırmızı kart, oyun düzenimizi olumsuz etkiledi. Hiç kimsenin takımı eksik bırakmaya, arkadaşlarının saha içinde gösterdiği mücadeleye gölge düşürmeye hak yoktur. Oyuncularımızdan istediğimiz, daha dikkatli olmaları, sorumluluk almalarıdır. 8 Şubat Çarşamba günü lider Nazilli Belediyespor ile maçımız var. Grupta yenilmeyecek takım yok. Futbolcularımız ayaklarını denk alsınlar.
TOP OYUNCULARDA
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 2011-2012 sezonun ikinci yarısında hayata geçirdiği 3'üncü Lig CentilmenLig kapsamında oyuncuların daha dikkatli olmaları konusunda da uyarmayı ihmal etmeyen 2'nci Başkan Akay Turan, Federasyon tarafından takımları Fair-Play'e teşvik etmek için hayata geçirilen '3'üncü Lig CentilmenLig uygulamasını öneminin farkındayız. Oyuncuları bu konuda da uyarmak istiyoruz. Sezon başından beri Fair-Play'i destekleyen takım olarak biz, oyuncularımızdan futbol içinde normal karşılanacak kartların haricinde kart görmelerini istemiyoruz. Artık top oyuncularda ifadesini kullandı.