Zonguldak 2. Amatör Küme takımlarından olan Kurtgücüspor takımında futbolu ile göz dolduran 17 yaşındaki Tugay Emre Ay daha iyi bir yerlere gelebilmek için oynadığı futbolu ile göz doldurmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz Pazar günü Filyos sahasında Türkalispor ile karşı karşıya gelen Kurtgücüspor takımında olan 17 yaşındaki Tugay Emre Ay müsabaka boyunca oynadığı futbol ile göz doldurdu. 17 yaşındaki Tugay Emre Ay yaklaşık 8 yıldır top oynadığını ilk defa Kurtgücüspor takımında lisans çıkarılarak müsabakalara katıldığını ifade etti. Ay, “Ben 17 yaşındayım. 7-8 senedir top oynuyorum. İlk defa Kurtgücüspor takımında lisansım çıktı. Bu sene ilk senem. Orta saha düzeyinde başarılarım var. Sürekli paslı oynuyorum. Bu başarılarımın öncüsü olan Hocam Eşref Ay ve İbrahim Ay’a borçluyum. Beni çok eğittiler. 2 sene içerisinde bayağı bir başarı kazandım. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bundan önceki yıllarda da okullar arası turnuvalara katıldım“ dedi.
Kurtgücüspor Antrenörü Eşref Ay ise genç futbolcu Tugay Emre Ay hakkında şunları söyledi:
“Takımımızın alt yapısından bir genç çocuğumuz. En güvendiğim futbolcularımdan birisi ve görevini gerçekten çok iyi yapıyor ileride Zonguldak için bir yıldızı olacağına inanıyorum.“