Düzce Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Yıldız Kızlar Futsal Turnuvasında Kırık Ortaokulu fark yarattı.

Eleme Grubunda Toki  Mehmet Akif Ersoy Orta Okulunu 6-2, Ondokuz Mayıs Orta okulunu 6-3 ve Kaynaşlı  Akv. Ortaokulunu 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Yarı Finalde Cumayeri  temsilcisini 3-1 yenerek finale yükseldi.

Finalde Bilgi Ortaokuluna 3-0 mağlup olan Yıldız Kızlar Futsal Takımımız İl ikincisi oldu.

Kırık Ortaokulu Müdürü Alaettin Egün, Beden Eğitimi Öğretmeni Gencer Demirtaş  ve İkinci olan Yıldız Kızlar Futsal Takımının sporcuları Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’i makamında ziyaret ettiler.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yiğit şunları söyledi:

"Kırık Ortaokulu öğrencilerimizin kazandığı başarıdan dolayı çok mutlu oldum ve çok gururlandım. Bizler İlçemizde Spor faaliyetlerinin gelişmesi için elimizden gelen yardımları yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu tür başarılar arttıkça İlçemiz spor alanında söz sahibi olmaya devam edecektir. Başarılı öğrencileri ödüllendiren Başkan Yiğit;  Öğrencilerimizin bu başarısından dolayı Başta okul yönetimi olmak üzere  Beden Eğitimi hocamızı ve İl ikincisi Futsal kız takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.