Bölgesel Amatör Lig 23.hafta mücadelesinde deplasmanda 1074 Çankırıspor’a konuk olan Kdz. Ereğli Belediyespor sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.


Karşılaşmaya etkili başlayan ve maçın ilk bölümlerinde Aydın Çetin ve Burak Toker ile 2-0’ı bularak ilk yarıyı önde kapatan eflatun beyazlılar, ikinci yarıda 60 ve 87.dakikalarda kalesinde gördüğü goller bir anda 2-2’ye gelen karşılaşmayı, 90+5 de Serbay Aydın ve 90+6’da Muhammed Kurt’un golleri ile 4-2 kazandı.

Karşılaşmada ev sahibi takımından Umut Çelik, Kdz.Ereğli Belediyespor'dan Engin Baytar kırmızı kart gördü.

Grupta gelecek haftayı (Bay) geçecek Bartınspor 23. haftayı 51 puanla lider geçerken, Kırşehir son 3 haftaya 48 puanla 2., takımımız ise 46 puanla 3.sırada geçti.

Eflatun beyazlılar gelecek hafta sahasında Sincan Belediyespor’u konuk edecek.


KIZLAR SON DAKİKA GOLÜ İLE KAYBETTİ: 2-1

Bu arada Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı da İstanbul deplasmanında Konak Belediyespor’a son dakika golü ile 2-1 mağlup oldu. Üst üste 3 maç kazanan eflatun beyazlıların 3 maçlık kazanma serisi son dakika golü ile biterken 28 puanda kalan Kdz.Ereğli Belediyespor bitime 3 hafta kala 4.sıradaki yerini korudu.