3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Ligin 14'üncü ve 15'inci haftalarında aldığı yenilgilerle camiasını üzen sarı-siyahlı takım, eksiklerine rağmen geçtiğimiz hafta sonu gittiği Trabzon deplasmanında Arsinspor karşısında alınan beraberlikle yeniden hayat buldu. Grupta her puanın çok önemli olduğuna değinen Teknik Direktör Raşit Çalık, Arsinspor karşısında çok önemli bir puan aldık. Sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçını kazanmamız halinde, bir sonraki haftayı maç yapmadan geçireceğimiz için önemli bir 3 puan olacaktır dedi.

3 GELDİ, 2 GİTTİ
Sakatların ve cezalı oyuncuların çokluğundan dert yanan Kilimli Belediyespor'da geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 0-0 eşitlikle sonuçlanan Arsinspor maçında 2 fire birden verildi. Karşılaşmanın son dakikasında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Abdullah'ın yanı sıra defansın önemli isimlerinden Erdinç, geride kalan haftalarda toplam 4 sarı kart gördüğü için kurallar gereği cezalı duruma düşerek, Kahramanmaraşspor maçında takımdaki yerlerini alamayacak. Takımdaki sevindirici olay ise, sarı kart cezalısı olduklarından Arsinspor deplasmanında oynayamayan kaptan Emin, Ali Kemal ve Gürkan'ın bir maç aradan sonra tekrar formalarına kavuşacak olması.

KİLİMLİ-MARAŞ MAÇI TOPUZ'UN
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'taki temsilcimizin karşılaşacağı Kahramanmaraşspor maçının hakemini açıkladı. Kurul, sarı-siyahlıların 18 Aralık 2011 Pazar günü saat 13.30'da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçına Kayseri bölgesinden Ulusal Hakem Çetin Topuz'u atadı. Topuz'un yardımcılıklarını, Gaziantep bölgesinden Nahit Özdayı ile Hatay bölgesinden İrfan Genç yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise, Kayseri bölgesinden Mustafa Savranlar.