Alaplı'ya bağlı Bölücek köyünde yapımı tamamlanan futbol sahası  protokolünde katılımıyla düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Açılışa Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Ayhan Akman, Temel Uslu Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yöneticileri, Bölücek Muhtarı İsmail Yavuz ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşma yapan İlçe Kaymakamı Aydın Memük, Futbol sahasının Bölücek köyüne hayırlı olmasını diledi emeği geçenlere teşekkürlerini belirtti.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'da konuşmasında sporun önemine değinerek yapılan futbol sahasının ilçeye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. AKP İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Akman'da konuşmasında İlçe Kaymakamlığı, KÖYDES ve Köylülerin işbirliği ile yapılan futbol sahasının ilçeye hayırlı olmasını diledi. Emeği geçenlere teşekkürlerini belirtti.
Bölücek Köyü Muhtarı İsmail Yavuz'da konuşmasında 3 yıl önce yapımına başlanan Futbol sahasının 16 bin TL'ye mal olduğunu Kaymakamlıktan 7 bin TL ve geri kalanın ise KÖYDES ve köylülerin katkıları ile yapıldığını belirterek İlçe Kaymakamı Aydın Memük ve İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Akman'a teşekkürlerini dile getirerek futbol sahasının Bölücek köyüne ve ilçeye hayırlı olması dileğinde bulundu.
Konuşmaların ardından Bölücek Köyü Futbol Sahası İlçe Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Akman ve siyasilerce kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.