Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da zorlu Düzcespor deplasmanından galibiyetle dönenmenin sevinci yaşanıyor. Tüm camia olarak moralleri tavan yapan Zonguldak Kömürspor, Play-Off yarışında tekrar söz sahibi oldu. Teknik Direktör Kasım Gündüz, Düzcespor galibiyetiyle zoru başardıklarını, asıl önemli olanın Bartınspor'u yenerek yarışta son noktayı koymak istedikleri söyledi.
Zirve mücadelesi için çok kritik bir virajı dönen Zonguldak Kömürspor, Play-Off umutlarını kalan son 3 maça taşıdı. İkinci yarı aldıkları kötü sonuçlarla yarıştan uzaklaşan kırmızı-lacivertli takım, İstanbul Beylikdüzüspor ve son olarak Düzcespor galibiyetleriyle moral bularak, ilk iki iddiasını sürdürdü. Zonguldak Kömürspor, ikinci yarıda art arda aldıkları puan kayıplarının ardından son 2 maçında 6 puan alarak karanlıktan aydınlığa geçiş yaptı.
SIRADA BARTIN VAR
Yıllardır profesyonel lige hasret taraftarlarının da Düzcespor galibiyetiyle yüreğine su serpen kırmızı-lacivertli takım, gözünü hafta sonu Bartınspor ile oynanacak hayati maça dikti. Play-Off yolunda Düzcespor galibiyetiyle şansını arttıran temsilcimizde, Bartınspor maçı için geri sayım başladı. İlk yarıda cezası nedeniyle dışarıda oynanan maçta rakibini 4-2 yenen temsilcimiz, yine aynı hesapları yapıyor. Bartınspor maçında kazanmaktan başka bir şey düşünmeyen Zonguldak Kömürspor, galibiyete kilitlendi.
YÜZDÜK YÜZDÜK
KUYRUĞUNA GELDİK
Artık her maçın kendileri açısından kader maçı olduğunu söyleyen teknik patron Kasım Gündüz, İlk etapta Düzcespor karşılaşmasında sahada basmadık yer bırakmayan oyuncularımı kazanılan galibiyet için kutluyorum.
Futbol oynamayı zora sokan sahada gösterdikleri performansla bu yolda neler yapabileceklerini gösterdiler. Play-Off'a kalacaklarına inan oyuncularımızla Düzcespor maçını kayıpsız atlattık. Şimdi ise önümüzde final niteliği taşıyan Bartınspor maçı var.
Bu istek ve azimle Bartın'dan da galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Buradan sonra kaybetmeye hiç niyetimiz yok dedi.