Ereğli Belediyespor’un olağan genel  kurulu Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirildi. Kongreye katılım 100’e yakın olurken Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ta kongrenin sonlarına doğru gelerek kısa sure izledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan Başkanlığına Ereğli Belediyesi personelinden Deniz seçildi. Bir önceki döneme ait faaliyet raporları Alptekin Dursun tarafından okundu üyelerin onayı ile kabul edildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde yönetim kuruluna Ethem Özdemir, Atike Önder, Oğuz Cömert, Hakan Duysak, Atilla Çakar, Hüseyin Ağlar, Şevket Malçok, Baki Kara, Nursel Özdemir, Erol Karyağd ve Şerafettin Akbulut, Denetim Kurulu’na Murat Eken, Fahri Demirelli ve Seyhan Kaya, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu delegeliklerine ise Tahsin Aytekin, Fahri Demirelli ve Mehmet Cebesoy seçildi. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.

 

YENİDEN KONGRE

Ereğli Belediyespor’un Cumartesi günü belirlenen yeni yönetimi ilk iş olarak yönetimi asıl oluşturacak isimlerin üye kayıtlarını gerçekleştirecek ve olağanüstü kongre kararı alacak. Ereğli Belediyespor’un seçilen yeni yönetimin bu hafta sonu olağanüstü kararı alması ve yeni yönetimin de bu ay içi oluşturulması bekleniyor.

 

 

 

Kongreye “SÜPER” girdi

Ereğli Devlet Hastanesispor Kulübünün olağan genel kurulu Site Kulüpte yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Kulüp üyelerine Pazar sabahı verilen kahvaltının ardından kongreye geçildi. ASKF Genel Başkanı Tahir Buyurucu, ASKF Genel Sektereri Naim Acar, İl Futbol Temsilcisi Kemal Demir’in de katıldığı kongrede Ereğli Devlet Hastanesispor’un yönetimine şu isimler girdi. Recep Erdoğan, Ahmet Yener, Nihat Özbek, Aykut Doğanay, Yaşar Akçakaya, Recep Alataş, Cemal Kocamanoğlu, Ahmet Vural, Tahsin Öztürk, İbrahim Çakr, Mustafa Sinan Görçek. Öte yandan Ereğli Devlet Hastanesi bu sezon süper amatör kümede mücadele edecek.