Alaplı Belediyespor Yaz Futbol Okulu'nu başarıyla tamamlayan sporcular düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
Alaplı Çalışkanlar Halı Saha Tesisleri'nde düzenlenen sertifika törenine; Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Eren, CHP İlçe Başkanı ve Belediye Meclisi Üyesi Nuri Tekin, Belediye Meclisi Üyesi Serdar Akyol, Alaplı Belediyesi Su İşleri Müdürü Turgay Yazgan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Zafer Eryiğit, Yaz Futbol Okulu'na katkıda bulunan sponsorlar, Alaplı Belediyespor teknik ekibi ve Alaplı Belediyespor Yaz Futbol Okulu sporcuları ile aileleri katıldı.
Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Belediyespor'a hizmetlerinden dolayı Alaplı Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Eren, kulüp teknik heyeti ve sporcu ailelerine teşekkür ederek şöyle dedi:"Alaplı Belediyespor Kulübü'nde görev yapan antrenörlerimiz, hiçbir maddi ve kişisel çıkar gözetmeden, tamamen amatör bir ruhla; Alaplı Belediyespor'a, Türk futboluna yeni yetenekler, yeni futbolcular yetiştirmek amacıyla; kendi içlerinden gelerek, arkalarına Kulübün de desteğini alarak hizmet ediyorlar. Ben inanıyorum ki; bu çocuklarımızın içerisinden çok büyük sporcular, çok büyük futbolcular çıkacak. Çocuklarımıza bu spor eğitiminin verilmesini sağlayan ailelerine de teşekkür ediyorum. Bu çocukların içinden inşallah; Hakan Şükür'ler, Tanju Çolak'lar, Arda Turan'lar, Volkan Demirel'ler çıkacak. Ben tüm sporcularımıza başarılar diliyorum, bu organizasyona emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum"Alaplı Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Eren de konuşmasında, Alaplı Belediyespor Yaz Futbol Okulu'nu başarıyla tamamlayan sporcuları Alaplı futboluna hediye ettiklerini belirterek şöyle dedi:"Şimdi bu gençlerin içinden, muhakkak önümüzdeki sezonlarda, her kategoriye futbolcularımız geçecek. Biz geçen yıl; U-19, U-18, U-16 gibi bütün kategorilerde liglere katıldık; U-19 Ligi'nde de şampiyon olduk. Biz, pırıl pırıl olan bu gençlerimizi daha da yetiştireceğiz; ancak herkesin bildiği gibi saha eksikliğimiz var. Alaplı Belediyespor olarak biz ve ilçemizin diğer takımı Eleşlerspor maalesef maçlarımızı Ereğli'de oynamak durumunda kalıyoruz.
Bir an önce Alaplı Şehir Stadı'nın Alaplı sporunun hizmetine girmesi için hep beraber mücadele vermeliyiz. Yaz Futbol Okulu'na emeği geçen teknik ekibimize, futbolcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da Yaz Futbol Okulumuz devam edecektir"Konuşmaların ardından, U-19 Ligi'nde şampiyon olan Alaplı Belediyespor U-19 Futbol Takımı adına Takım Kaptanı Onurcan Yalpur; Alaplı Belediyespor Kulüp Müzesinde sergilenmek üzere, şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'na takdim etti. Kulüp Başkanı Ali Eren de, Kulübe katkılarından dolayı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'na "Teşekkür Belgesi" verdi. Programın son bölümünde ise; Alaplı Belediyespor Yaz Futbol Okulu'na başarıyla tamamlayan 150 sporcuya ve Yaz Futbol Okulu'na katkıda bulunan sponsorlara,  sertifikaları, törene katılan protokol mensupları tarafından takdim edildi.