TSYD Zonguldak Temsilciliği'nin düzenlediği 'Mini Cup' maçları renkli görüntüler ile sona erdi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Zonguldak Temsilciliği'nin düzenlediği "TSYD Mini Cup", geçtiğimiz Cuma günü oynanan final maçlarıyla tamamlandı. 5 gün süren turnuvada, 1998-99 yaş kategorisinde Galatasaray Futbol Okulu, 2000-01 yaş kategorisinde ise Zonguldakspor şampiyon oldu. Futbol okulları arasında düzenlenen mini turnuvaya, Galatasaray, Trabzonspor, Zonguldakspor, Kilimli Belediyespor, Karadonspor ve DM.Dilaverspor Futbol Okulları katıldı. 20'şer dakika üzerinden çift devre halinde oynanan maçlar sonunda finale kalan takımlar belli oldu. 1998-99 yaş grubunda Galatasaray-Zonguldakspor, 2000-01 yaş grubunda ise Zonguldakspor-Kilimli Belediyespor şampiyonluk için mücadele etti. Final maçlarının ardından Zonguldakspor'u 3-1 yenen Galatasaray ile Kilimli Belediyespor'u penaltı atışları sonucu eleyen Zonguldakspor, şampiyon oldu.
Turnuvada dereceye giren takımlara kupalarının verilmesi için TSYD Zonguldak Temsilciliği tarafından kupa töreni düzenlendi. Törene, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, TSYD Zonguldak Temsilcisi Mustafa Özdemir, Ankara Zonguldaklılar Derneği ve Sarayspor Kulübü Başkanı Tuncay Karakuş, İl Hakem Kurulu Üyesi Ertuğrul Bayram, Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Aygün ve çok sayıda veli ve davetli katıldı.
1998-99 yaş grubunda şampiyon olan Galatasaray'a kupasını Belediye Başkanı İsmail Eşref, 2000-01 yaş grubunda şampiyon olan Zonguldakspor'a ise Ankara Zonguldaklılar Derneği Başkanı Tuncay Karakuş verdi. Daha sonra turnuvaya katılan tüm takımlar hatıra fotoğrafı çektirdi.