Kilimli Belediyesi'nin hafta sonları ücretsiz spor aktiviteleri kapsamında düzenlediği basketbol eğitim kurslarına minikler yoğun ilgi gösteriyor.
Kilimli Belediyespor Basketbol Takımları Antrenörü Süleyman Nasip'ten, basketbolun temel kurallarını öğrenen minikler, yaşıtları ile birlikte hafta sonları hem spor yapmanın, hem de güzel vakit geçirmenin keyfini yaşıyorlar.

BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR

Miniklerin basketbola büyük bir ilgi gösterdiklerini ve aralarından yetenekli olanları kulübün alt yapısına kazandıracaklarını belirten Kilimli Belediyespor Basketbol Ta-kımları Antrenörü Süleyman Nasip, "Des-teklerinden dolayı Kilimli Belediye Başkanımız Seçkin Özdemir'e teşekkür ediyorum" dedi.

YETENEKLİ OYUNCULAR DA VAR
Kilimli Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Nasip, şunları söyledi; "Cumartesi ve Pazar günleri Kilimli'de gençlere ve öğrencilere açık 1,5 saat çocuklarımıza bir şeyler vermeye çalışıyoruz. Büyük bir ilgi var ve çocuklar basketbol sporunu seviyorlar. Tabii bunların içerisinden yetenekli sporcularımızı kulübümüzün alt yapısına kazandıracağız. Benim bir üst grubum yıldız takımlara çıktığı için alt yapıdan oyunculara ihtiyacım var. Çok yetenekli öğrenciler var bunların arasında. Aralarından yetenekli olanları seçerek nasip olursa onlara lisans çıkartacağız ve önümüzdeki yıl minik kategorisindeki maçların başlamasıyla birlikte maçlara çıkartacağız. Kilimli de basketbol iyi yolda. Yoğun bir oyuncu kapasitesine sahibiz ve Zonguldak geneline baktığımız zaman takım sayısı azalıyor. Biz ise her zaman ligde varız. Lig olduğu sürece Kilimli Belediyespor her zaman için ligde olacaktır. Çünkü potansiyelimiz çok fazla. Belediye Başkanımız Seçkin Özdemir, sağ olsun, çok destek veriyor. Geçtiğimiz günlerde makamına gitmiştik. Kendisi bize her konuda destek olacağını söyledi. Oluyor da zaten ve kendisi de zaten basketbolcu. İnşallah Kilimli'de basketbolu daha iyi yerlere, daha üst düzeylere getirmeye çalışıyoruz."