İncekara?da daha önceki kulüp başkanlarının çağrısını yineledi.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Zonguldakspor'un Kulüp Başkanı Celal İncekara, geçen hafta sonunu oynanan ve 3-2'lik galibiyetle sonuçlanan Erdemirspor maçını değerlendirdi. Takımın her geçen daha iyi bir performans sergilediğini belirten Başkan İncekara, lig sonunda hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.
Erdemirspor maçından sonra bir futbolcu ile taraftarlar arasında çıkan tartışmayı tasvip etmediğini ve Kulüp Başkanı olarak taraftarlardan özür dilediğini belirten İncekara, şunları söyledi:

"ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ"
"Sezon başında dışarıdan 20-22 tane oyuncu aldık. Sıfırdan takım kurduk. Bu nedenle biraz uyum sorunu oldu. Ama haftalar ilerledikçe, takım oturmaya başladı. Son oynadığımız Erdemirspor maçında 3-0'lık skoru bulunca, hocamız, bazı değişikler yaparak oynamayan futbolcularımıza şans verdi. Onların son durumlarını görmek istedi. Bazı oyuncularımızı değerlendirmek için böyle fırsatlar veriyoruz. Tek tek hepsini oynatarak takıma kazandırmak istiyoruz. Ancak kendini gösteremeyen futbolcular oluyor. Bunun sonucunda ise biz fark beklerken, maç bir an 3-2 oldu ve böyle sonuçlandı. Hocamız tecrübeli bir isim. Tüm oyunculara şans vererek onları kazanmak istiyor. Birlikte, ikimiz onuz omuza vererek takımı bir yerlere getirmek için çalışıyoruz. Şunu her zaman söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Bizim takımımız gerçekten çok güçlü bir takım. Bunu zamanla herkes görecek. Sezon sonu namağlup olarak şampiyon olup bir üst lige çıkacağız. Bundan sıkıntımız yok. Sadece takımı bir yerlere getirmek için sabit bir gelire ihtiyacımız var. Bu geçmişten günümüze gelen bir sıkıntı? Zonguldakspor'un sabit bir geliri olduğu zaman, biz bu takımı Turkcell Süper Lig'e kadar çıkartacağımıza inanıyoruz."
 Yönetim olarak öncelikli hedeflerinin fair-play olduğunu belirten İncekara, sözlerini şöyle sürdürdü;

"HATA YAPAN CEZASINI ÇEKECEK"
"Biz geçen dönemde söylediğimiz gibi, taraftarlarımızla özel olarak görüşüyoruz. Bunun sonucunda ise, iki senedir maçlarda taraftarlar açısından en ufak bir sıkıntı yaşamıyoruz. Yaşamak da istemiyoruz. Bizim birinci hedefimiz, bu ligde centilmence mücadele etmek. Bir futbolcumuz, maçtan sonra çok agresif bir hareket yaptı. Önce taraftarlar ile tartıştı. Sonra da kendine zarar verdi. Kolundan yaralandı. Şu anda tedavi görüyor.
Uzun bir süre sahalardan uzak kalacak. Ben kendisini bu hareketinden dolayı kınıyorum. Bilinçsizce yapılan bir davranış. Hem kendine, hem de takıma zarar verdi. Bize göre hata yaptı. Bu hata sonucunda kendisine ceza vereceğiz. Bizim için çok üzücü bir olay. Biz yönetim olarak böyle şeyleri kesinlikle istemiyoruz. Bir daha böyle bir olayın bu takımda kesinlikle yaşanmayacağının sözünü veriyorum. Hocamızla ve futbolcularımıza bu konuda gereken konuşmaları yapacağız. Kulüp Başkanı olarak bu üzücü olay için camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür diliyorum. Şunun altını bir kez daha kalın çizgilerle işaret etmek istiyorum. Biz gerek yönetim olarak, gerek teknik heyet ve futbolcu kadrosu olarak bu tür davranışlara kesinlikle karşıyız. Bu tür olayları bir daha asla görmek istemiyoruz. Kim yaparsa yapsın, cezasını çeker.
Bizim yönetim olarak öncelikli hedefimiz fair-play. Bu tür hareketlerle insanları tribünlerden kaçırmayacağız. Aksine centilmenliğimizle sporu insanlara daha çok sevdirip, desteklerini arkamıza alarak hedefimize ilerlemektir. Bizim bütün hedefimiz ve amacımız bu."