Hanedan isimli işyerinde gerçekleştirilen etkinliğe kulüp yöneticilerinin büyük çoğunluğu yer almazken yeni teknik patron Hüseyin Aydoğan taraftar grubunu yalnız bırakmadı.

 

TRİBÜN LİDERİ KONUŞTU

Tribün lideri Burhan Önder, yoğun ilginin olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kdz.Ereğli Belediyespor'un şampiyon olma yolunda her türlü desteği son ana kadar vermeye hazır olduklarını söyledi. Genç Ereğlililer Taraftar Grubu'na katılımın yüksek olduğunu hedeflerinin ise birlik ve beraberlik içerisinde centilmence takımlarını destekleme hedefinde bulunduklarını belirtti.

 

"BU İLÇEYİ ÇOK BEĞENDİM"

Teknik patron Hüseyin Aydoğan da konuşmasında Kdz.Ereğli'yi sevdiğini ve ilçenin hakettiği şampiyonluğu yakalayabilmesi için birlik ve beraberliğin şart olduğunu vurguladı. Aydoğan konuşmasında şöyle konuştu: "Aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duymaktayım. İlk defa geldim bu ilçeye ama çok beğendim, sevdim. Herşeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyorum. Şampiyonluğunu hak ettiğini düşünüyorum.

 

"BİRDEN OLACAK İŞ DEĞİL"

Şampiyonluk kolay birşey değil, birden olacak iş değil. En önemli şey birlik ve beraberliğimizi kesinlikle bozmamız lazım. Her maçta birlik ve beraberliği bozmamalıyız. Futbol sezonunda kötü günlerimizde olacak. Eğer o kötü günlerde aranıza nifak sokmazsanız, kendi aranızda düşmen yaratmazsanız bu işin sonunda mutlu oluruz ve bu ilçeyi de hak ettiği yere çıkartırız. Eğer küçük şeylerde birbirinize düşerseniz takımın içine nifak sokmaya çalışanlara müsaade ederseniz bizim işimiz zorlaşır ve rakiplerimizin ekmeğine yağ sürmüş oluruz.

 

"LİGLERİ BİLİYORUM"

Ben bu ligde 6-7 yıldır çalışıyorum. Bu ligde nelerin olması gerektiğini hangi deplasmanı iyi biliyorum. Şunun sözünü veriyorum ligin son düdüğüne kadar her maçın 90 dakika olduğunu unutmadan takımınızı destekleyin, vazgeçmeyin. Özellikle gelen hakemlere bütün herşeyler onların bir düdüğünde bayrağında bitiyor. Onlara sakın kötü birşey söylemeyin. Rakiplerimizi hata yaptıracağız ama kesinlikle centilmenliğin dışına çıkmayalım. Takımın ceza alması hedeflerimize sekteye uğratır"