Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi Spor Kulübü yaz futbol kursu tamamlandı. Katılımcılara Beyçayırı Stadında düzenlenen törenle sertifika verildi. Başarılı olanlara, lisans çıkartılarak kulüp alt yapısına kazandırılacak.

Amatör Spor Kulüplerinin yaşadığı ekonomik sıkıntılar pek çok kulübün kapısına kilit vurulmasına neden oluyor. Belediye takımlarının oluşturduğu dev bütçeler amatör sporun da para ile dönmesini tetiklerken tüm olumsuzluklara rağmen özverili şekilde bölgesine hizmet etmek için çabalayan kulüplerde bulunuyor. Bu kulüplerin başında gelen ise Kdz.Ereğli Devlet Hastanesispor geliyor. Ereğli Devlet Hastanesispor Kulübünün özverili başkanı Recep Erdoğan, yaz spor okulunun tamamlandığını ve kursu bitiren sporculara sertifikaları düzenlenen törenle verildiğini açıkladı.

5 KATEGORİDE LİGLERE
KATILMAYI HEDEFLİYORUZ
Erdoğan konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "2001 yılında kurulan kulübümüz, yaz futbol okulunu hemen hemen her yaz gerçekleştirdi. Başarılı olan sporculara da lisans çıkartarak kulübün alt yapısına kazandırmıştır. Bugüne kadar her yıl ortalama 90-100 çocuğa spor yapma imkanı sağlamıştır. Bu yıl minikler, yıldız, A genç, B genç, ve büyükler olmak üzere 5 kategoride liglere katılmayı hedefliyoruz. Kursun düzenlenmesinde emeği geçen,  hiçbir beklenti içinde olmadan, çok büyük bir özveri ile bu kursun eğitmenliğini yapan; Ali Kocamanoğlu, Namık Küçük ve Kemal Özdemir'e  teşekkürü bir borç olarak telakki etmekteyiz. Ayrıca hastane çalışanlarından katkısı olan mesai arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. 
İlerde başarılı olup,  ulusal ya da uluslararası bir kulüpte oynayan bir sporcumuz olduğunda; bize de gururlanmak vesilesi olacağını ümit ediyor, onlara yaşamlarında başarılar diliyoruz"