Zonguldak’ı ilk yerleşim yeri olan Ulutan Baraj köyleri, “Halı Saha Futbol Turnuvası” düzenleniyor. Turnuva, 10-14 Temmuz tarihleri arasında Volkan Halı Sahası’nda gerçekleştirilecek.    
Ulutan Baraj Köyleri Turnuva Komite üyeleri Sinan Gebedek, Hüseyin Kermen, Serkan Hamut, Soydan Aygün ve Baykal Güngör, düzenlediği basın toplantısında, turnuvanın statüsü hakkında bilgi verdiler. Komite adına açıklama yapan Sinan Gebedek, “6 takımın katıldığı turnuvada müsabakalar A ve B olmak üzere iki grupta oynanacak. Turnuvanın ilk maçları 10-11 Temmuz, yarı final maçları 13 Temmuz Çarşamba günü oynanacak ve turnuva 14 Temmuz Perşembe günü yapılacak final müsabakası ile sona erecek. Ayrıca turnuvaya katılan takımların futbolcularının sadece Ulutan Baraj köylerinden olması gerekiyor. Aksi bir durumda dışarıdan oyuncu getiren takımlar turnuvadan diskalifiye edilecektir” dedi.
Turnuvanın bir ilk olduğunu ve amaçlarının köy gençlerini tanıştırıp kaynaştırmak olduğunu belirten Komite Üyesi Sinan Gebedek, diğer komite üyeleri Serkan Hamut, Hüseyin Kermen ve Soydan Aygün de turnuvaya destek veren AL-KA İnşaat sahibi Sayın Mehmet Yavuz’a ve Alper Optik bahibi Ufuk Sarı’ya teşekkür ederek, köylerine birer futbol sahası yapılması için yetkilere seslendiler. Komite üyeleri, tüm Zonguldaklıları aileleriyle birlikte maçları izlemeye davet ettiler.
Turnuvaya katılacak takımlar şöyle;
A GRUBU: Olukyanı Köyüspor, Gacaspor, Çağlı Köyüspor.
B GRUBU: Sarımsak Köyü, Hosunlar Köyü, Çayırcık Gençlikspor.