Aksaray İl Gençlik Merkezi'nden 15 öğrenci, Vali Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği, genç öğrencilerin farklı illere kültür gezileri kapsamında Aksaray Gençlik Merkezi'ne bağlı öğrenciler, 20 Temmuz'da Zonguldak'a gelmişti.
Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Serap Köksal, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:
ZONGULDAK-AKSARAY KÖPRÜSÜ
"Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüz her sene iller arası kültürel alışverişin gerçekleşmesi için bu tip ziyaretler düzenliyor. Bu sene öğrencilerimizle birlikte Aksaray'a gitmiştik. Orada çok güzel arkadaşlıklar edindik. Aksaray'ın tarihi yerlerini gezerek bu il hakkında bilgi aldık. Şimdi de arkadaşlarımız kentimizi ziyarete geldi. Öğrencilerimize 20 Temmuz'dan bu yana Zonguldak'ın ilçe ve merkezindeki tarihi güzelliklerini gösteriyoruz. Öğrencilerimiz geldiklerinden bu yana, TTK Eğitim Ocağı'nı, 100. Yıl Hizmet Köyü'nü, Gökgöl ve Ereğli Cehennemağzı Mağarası gibi yerleri gezdiler."
Vali Erdal Ata ise, genç öğrencilerin kültürel ziyaretlerle kişiliklerini geliştireceklerini belirterek şunları söyledi:
"Karşılıklı birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla öğrencilerimizin bu şekildeki ziyaretleri, kültürel açıdan gelişmemiz yönünde çok faydalı. Öğrencilerimiz umarım geldikleri günden bugüne kadar Zonguldak'ın her yerini gezme fırsatı yakalamışlardır."