Zonguldak Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü 15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 'Gençlik Yürüyüşü' düzenlendi.  
Yürüyüşün ardından Valilik önünde çeşitli spor branşları ile ilgili gösteriler yapıldı.
Zonguldak Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen 15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamındaki  'Gençlik Yürüyüşü' renkli görüntülere sahne oldu. 
Kızılay Kan Merkezi önünde toplanan öğrencilere ay yıldızlı tişört, şapka ve Türk Bayrağı dağıtıldı. Dev Türk Bayrağı ve onun hemen arkasında dev Atatürk fotoğrafının yer aldığı yürüyüş sırasında  öğrenciler 'Gençlikle iftihar ediyorum ve gençliğe güveniyorum', 'Gençlik geleceğimizin güvencesidir' ve 'Gençlik milletin temel direğidir' yazılı afişler taşıdı. 
Ailelerin de destek verdiği yürüyüşe katılan yaklaşık 500 öğrenci Bülent Ecevit Caddesi ve Gazipaşa Caddesi'ni takiben vilayet binası önündeki Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Yürüyüşün ardından Valilik önünde çeşitli spor branşları ile ilgili gösteriler yapıldı.