Ereğli Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Bayram Altuntaş, Kilimli Belediyespor’un son maçta hükmen galip gelerek averaj ile Türkiye Şampiyonasına katılacağını belirtirken yaşanan haksız rekabete dikkati çekti.

Altuntaş, “Unutulmasın ki Zonguldak bölgesinden Türkiye şampiyonasına giden her takım gittiği yerde kendi kulüp ismiyle değil Zonguldak temsilcisi olarak kabul ediliyor” dedi.

 

İlçemizde oynanan B Gençler (14-16) futbol takımlarının oynadıkları müsabakalardan sonra Ereğli Grubunda lider olarak bitiren Ereğli Belediyespor Genç Takımı, Zonguldak İl Birinciliği için Zonguldak’ta play-off müsabakalarına başladı. Play-off maçlarında Zonguldak Gençlik takımını 2-1, Güvenlik Gücüspor’u 3-0 yendikten sonra rakibi olduğu Kilimli Belediyespor Genç Takımı ile 2-2 berabere kalarak 7 puanla Kilimli Genç Takımının, Zonguldak Gençlik Takımı ile oynayacağı maçın skorunu beklemeye başladı. Geçtiğimiz Pazartesi günü oynanması gereken bu müsabakaya Zonguldak Gençlik takımının sahaya çıkmaması üzerine 4 puanı bulunan Kilimli Belediyespor Genç Takımı müsabakadan hümen 3-0 kazanarak puanını 7’ye çıkarttı ve gol averajı ile Ereğlispor’un önünde Zonguldak il şampiyonu oldu.

 

İYİ NİYETLİ HİZMET

Ereğli Belediyespor Alt Yapı Antrenörü Bayram Altuntaş, “Ereğli Belediyespor Kulübü alt yapısı olarak hiç kimseden herhangi bir yardım veya haksız bir davranış beklemeden kendi işimizi kendi çocuklarımızla yapmaya çalışıyoruz. Amacımız sadece sporcu değil aynı zamanda topluma faydalı gençler yetiştirmektir. Bu düşüncelerle yıllardır Zonguldak bölgesine tüm iyi niyetimizle hizmet ediyoruz. Bundan da son derece memnunuz. Ereğli Belediyespor Kulübü çatısı altında bölgemizdeki gençlerimize elimizden geldiğinde yardımcı olmak ve onlara her türlü desteği vermek bizlerin aslı görevimizdir. Ancak unutulmasın ki Zonguldak bölgesinden Türkiye şampiyonasına giden her takım gittiği yerde kendi kulüp ismiyle değil Zonguldak temsilcisi olarak kabul ediliyor.

 

GÖZDEN GEÇİRİN

Bu nedenle bölgemizin futbol sorumluları ve düzenleyicileri özellikle play-off maçları programları ve oynama şekillerini bir kez daha gözden geçirip enazından daha önce deplasmanlı oynanan bu müsabakaları aynı şekilde oynamasını ve düzenlenmesi gerektiğine inanıyoruz. Çocuklarımızın üzüntülerine gelince kendilerine hayatın devam ettiğini ve sevinçlerle üzüntülerin daha sonraki yıllarda da önlerine çıkacağını bu nedenle her zaman güçlü bir şekilde ayakta durmak zorunda olduklarından başka birşey söylemeyeceğim” sözleriyle açıklamada bulundu.