Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Zonguldak Gençlikspor, Cumartesi günü saat 15.00'da oynayacağı Karadonspor karşılaşması ile yeni sezona merhaba diyecek.
Sarı-kırmızılı takım, Karadonspor ile Fener Sahası'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Sezona genç bir ekiple hazırlanan Zonguldak Gençlikspor, sezonun ilk maçında sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.
Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli Antrenörü Hayri Dübüş, ilk maçların önemine vurgu yaparak, Uzun bir aranın ardından yeni sezonun ilk maçına Karadonspor maçıyla çıkacağız. Geçen seneden bazı oyuncularla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Ama birkaç takviye ile sezona başladık. Zonguldak Gençlikspor tarihi olan bir kulüp. Bizde bu kulübün tarihine yakışır bir şekilde Süper Amatör Lig'de mücadele edeceğiz. Her zaman hedefi olan Zonguldak Gençlikspor, bu sezonda da şampiyonluğu kendisine hedef koymuştur. Karadonspor maçında iş kazası yaşamadan ilk haftayı 3puanla kapatmak istiyoruz. Takımıma olan güvenim sonsuz. Oyuncularımda beni mahcup etmeyeceklerdir dedi.