Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Zonguldak Gençlikspor'da yükseliş sürüyor. Son 3 maçından galibiyetle ayrılarak, üst sıralara tırmanmaya devam eden sarı-kırmızılı takımda yüzler gülüyor. İstasyon Gemicilerspor'u 4-1 yenen Zonguldak Gençlikspor, 10'uncu haftayı 5'inci sırada kapattı. Antrenör Hayri Dübüş, yükselişlerinin devam edeceğini belirterek, Aldığımız 3 galibiyetle Play-Off için iddialı bir konuma geldik.  Çıkışımızı sürdürmek ve ligde istikrarı sağlamak istiyoruz dedi.
Lige istediği gibi başlayan, fakat haftalar ilerledikçe inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Zonguldak Gençlikspor, 7'nci hafta sonra yakaladığı çıkışı 10'uncu haftaya kadar taşıdı. 4-1'lik Erdemirspor yenilgisiyle toparlanan sarı-kırmızılı takım, üst üste aldığı TEAŞ Işıkspor, Polisgücüspor ve İstasyon Gemicilerspor maçlarıyla gözle görülür bir yükseliş içinde. Bu 3 karşılaşmada da rakip ağları 9 kez sarsan Zonguldak Gençlikspor, kalesinde ise sadece 3 gol gördü.
EREĞLİ'DEN ÇEKİN MİYORUZ
Ligin 11'inci haftasında şampiyonluk adaylarından Ereğli Belediyespor deplasmanında çok zorlu bir 90 dakikaya çıkacak Zonguldak Gençlikspor'da tek düşünce galibiyet. Rakipten çekinmediklerini belirten Antrenör Hayri Dübüş, Tek arzumuz bu çıkışı Ereğli deplasmanında da sürdürmek. Oyuncularıma güveniyorum. Galibiyetle ayrılarsak, daha iyi bir yere geliriz dedi.
KAZANMA ALIŞKANLIĞINI
SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ
Lige başlarken hedeflerinin düşme korkusunu yaşamamak olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı Dübüş, Galibiyetler serisiyle bir anda Play-Off için iddialı duruma geldik. Yeni çıktığımız ligde öncelikle düşme korkusu yaşamamak istiyorduk. Aldığımız galibiyetlerle 19 puanla 5'inci sırada yer alıyoruz. Bundan sonra bu çıkışın devam etmesi için kazanma alışkanlığını ilerleyen haftalara taşımalıyız dedi.