BAL ligi 10. grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da Bartın ve Kdz.Ereğlispor maçlarında  ortaya konan  performans beğenilmezken, Teknik Direktör Cahit Terzi, gerçek güçlerini lig maçlarına yansıtacaklarını  söyledi.Terzi, " Eksikler takıma  katılınca daha iyi olacağız. Biraz daha hızlı oynarsak, ve gerçek oyunumuzu ortaya koyarsak , daha iyi bir Zonguldakspor  izleteceğimize inanıyoruz” dedi.
Türkiye Kupasında  penaltı atışları sonrası Bartın’a elenen hafta sonu da Kdz. Ereğlispor’u 3-0 yenmesine rağmen oyuncuların ortaya koyduğu futboldan dolayı  sporseverler tarafından  eleştirilen Zonguldakspor’da gözler  hafta sonu başlayacak olan lige çevrildi.  
Hazırlık maçlarında  alınan iyi veya kötü sonuçların ölçü olmadığını belirten Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, lige bomba gibi gireceklerini söyledi. Terzi, " Ereğlispor maçı eksikleri görme anlamında güzel bir prova oldu. Tempomuzu  artırarak bol pozisyon üretmemiz lazım. Bu maçta gördüğümüz eksikleri en kısa zamanda  gidereceğiz. Lig maçlarına kadar  hazır olacağımıza inanıyoruz.  Sakat ve cezalı  oyuncularımızın fazla oluşu,  oyun açısından bizi olumsuz etkiliyor. Ama takım her geçen gün toparlanıyor. 
Eksikler katılınca daha iyi olacağız. Biraz daha hızlı oynarsak, ve gerçek oyunumuzu ortaya koyarsak daha iyi bir takım izleteceğimize inanıyoruz” dedi.