Zonguldakspor'un hocası Raşit Çalık Kırıkkale maçı öncesi  konuştu

"Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz"

2 kez geriye düştüğü Sorgun maçını kazanarak liderliğini sürdüren Zonguldakspor'da MKE Kırıkkale maçı hazırlıkları sürüyor.Oldukça neşeli geçerken  Teknik direktör Raşit Çalık, Şampiyon olmamamız için kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz." dEDİ.

 

Deplasmanda 3-2'lik  Sorgun Belediyespor galibiyeti sonrası liderliğini sürdüren Zonguldakspor, kendi sahasında oynayacağı MKE Kırıkkalespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Raşit Çalık idaresinde Karaelmas kemal Köksal Tesisleri'nde yapılan antrenmanda teknik heyet ve oyuncuların Sorgun Belediyespor galibiyetinden dolayı neşeli oldukları gözlendi. Isınma hareketleriyle başlayan idman  5'e 2 top çalışması ile sona erdi.
Şampiyon olmamamız için kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. " diyen Teknik Direktör Raşit Çalık,  "Bu hafta  ligin iyi takımlarından biri olan MKE Kırıkkalespor ile karşılaşacağız. Kolay bir maç olmayacak. Ancak Şampiyonluk yolunda herkesin bizi tam desteklemesine ihtiyacımız var. Oyuncularım ve ben çok mutluyuz. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Zonguldakspor'u 3. lige çıkartacağız.dedi.