Karadeniz Ereğli 1.Amatör Kümede mücadele eden Neyren Gökçelerspor kendi evinde ağırladığı Gülüç Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı. 
Kandilli Sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Gülüç Belediyespor’un üstünlüğü ile son buldu. İkinci yarıya iki takımda temkinli başladı. Ancak maçta 2-0 geriye düşen Neyren Gökçelerspor maç sonunda 3-3 eşitliği yakalamasını bildi. Taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı. Maç sonrasında Gülüç Belediyesporlu kaleci Alper ve Adem Buber Maçın Hakemi Yasin Çavuş tarafından direk kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. 
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligin tek Ereğli Temsilcisi olan Kepezspor Beyçayırı Sahasında oynadığı Çaycumaspor’u 4-0 mağlup etti. 
Karşılaşmada üst düzey bir futbol sergileyen Kepezspor henüz 5. dakikada Osman ile 1-0 öne geçti. Maçta istediği futbolu fazlası ile oynayan Kepezspor 17. dakikada skoru Furkan ile 2-0 yaptı. Tempoyu hiç düşürmeyen Kepezspor 67. dakikada Şaban Kuzu ile farkı 3’e çıkartırken 78. dakikada Burak skoru 4’ledi ve maçın sonucunu tayin etti. Bu galibiyet ile Kepezspor Süper Amatör Ligde 2.sıraya yükseldi. (Haber Merkezi)