Bursa Nilüferspor'dan sezon başı transfer edilen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Göktaş, ilk hafta Kozluspor maçından sonra ilk onbirde fazla forma şansı bulamadı. Aynı zamanda takımın kaptanlığını yapan Mustafa Göktaş, çalışkanlığı, azmi ve hırsı ile forma şansının kendisine gelmesini bekliyor.
Federasyonun aylar önce kabul ettiği 27 yaş sınırına takılmasına rağmen Mustafa Göktaş, takımın orta sahadaki en etkili silahı. Her teknik adam için bulunmaz bir isim olan kaptan, saha içinde oyun anlayışı ve zekasıyla takımın önemli isimleri arasında. Talat Özden döneminde sadece ilk hafta Kozluspor maçıyla ilk onbirde sahaya çıkan Göktaş, İstanbul Sultangazispor, Bolu Geredespor ve Düzce Beyköy Belediyespor maçlarında yedek soyundu.
Takımda yedek kaldığı sürece moralini bozamayan Göktaş, geçen hafta Düzce Beyköy Belediyespor ile oynanan maçta Volkan Bozkurt'un kırmızı kart görerek cezalı durumu düşmesi sonucu önümüzdeki hafta sonu oynanacak Tosya Belediyespor maçıyla ilk onbire göz kırpıyor.
ŞAMPİYONLUK
İNANCIMIZ TAM
Beklentilere bu sezon cevap vereceklerini belirten tecrübeli kaptan, şampiyonluk inançlarının tam olduğunu söyledi. Göktaş, Alınan kötü sonuçlara rağmen hiçbir şey bitmiş değil. Daha yolun başındayız. Yine şampiyonluğun en önemli adayı biziz. Taraftarlarımızın ve camiamızın profesyonel lig hasretine bu sezon son vermek istiyoruz. Şampiyonluk için kenetlendik dedi.