Zonguldak 1'inci Amatör Küme Merkez ve Ereğli Gruplarının 12'nci, Çaycuma Grubu'nun ise 9'uncu haftası, Cumartesi ve Pazar günleri oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Gruplarında açık ara lider olan Asmaspor, Perşembe Belediyespor ve Gülüç Belediyespor, haftayı 3'er puanla kapattı. Merkez, Çaycuma ve Ereğli Gruplarında atılan toplam 48 golle futbolseverler adeta gole doydu.
PLAY-OFF YARIŞI KIZIŞTI
Merkez Grubu'nda yenilgisiz yoluna devam eden Asmaspor, güçsüz rakibi Çaydamarspor karşısında zorlanmadı. Sahadan 8-0 galip ayrılan Asmaspor, 12'nci haftanın geride kaldığı grupta rakip filelere attığı 71 gole karşın kalesinde sadece 5 gol görerek dikkat çekti.
Haftayı karlı kapatan bir diğer takım ise, Play-Off mücadelesi veren Kilimli Soğuksuspor oldu. Grubun çıkıştaki takımı Üzülmezspor'u tek golle geçen Soğuksuspor, 2'nci sıradaki yerini korudu.
Grupta haftanın önemli karşılaşmasına sahne olan Baştarlaspor ile Taşbacaspor maçında Play-Off mücadelesi veren Taşbacaspor, sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Altın değerinde 3 puanı kaybeden Kozlu temsilcisi,  21 puanla 3'üncü sıradaki yerini korurken, Baştarlaspor ise puanını 19'a yükseltti ve Play-Off için iddialı duruma geldi.
Haftanın en gollü maçında Güvenlikgücüspor, Gelikspor'u 7-2 mağlup etmeyi başardı. Grupta 7 beraberlik ve 3 galibiyeti bulunan Güvenlikgücüspor, 16 puanla 6'ncı sıraya yükseldi.
Grubun iddialı takımlarından biri olan, fakat son haftalarda aldığı yenilgilerle Play-Off şansını zora sokan Çatalağzı Demirspor ise, haftayı beklenmedik bir yenilgiyle kapattı. Muslu Belediyespor karşısında 2-0'lık bir yenilgi alan Çatalağzı Demirspor, 19 puanla 4'üncü sırada yer aldı.
PERŞEMBE'NİN GELİŞİ…
Çaycuma Grubu'nda ise, lider Perşembe Belediyespor, Karamusaspor engelini 4-2'lik skorla geçti. Puanını 24 yapan Perşembe Belediyespor, en yakın takipçisi Çaydeğirmeni Belediyespor ile puan farkını da 6'ya çıkardı. Haftaya 3'üncü sırada giren Çaydeğirmeni Belediyespor, farklı Karapınarspor galibiyetiyle takibini sürdürüyor. Haftanın golsüz geçen mücadelesinde Filyos Ateşspor ile Veliköyüspor birer puanı paylaştı. Grubun son sırasına demir atan Sefercikspor, Gökçebeyspor'dan bir puan aldı. Sahadan 1-1 eşitlikle ayrılan Gökçebeyspor ise, 16 puanla 3'üncü sıraya geriledi. 
GÜLÜÇ GÜLE OYNAYA!
6 takımın yer aldığı Ereğli Grubu'nda 12'nci hafta sonunda lider Gülüç Belediyespor, zor geçen Ereğli Devlet Hastanesispor maçını 4-3 kazandı. Liderliğini sürdüren Gülüç Belediyespor, en yakın takipçisi Gümelispor ile puan farkını 9'a yükseltti. Gümelispor ise, son haftaların formda takımı Akınspor'u 2-1 yenerek, 2'nci sırada haftayı kapattı. Neyran Gökçelerspor ise, Eleşlerspor'u 2-1 yenerek, 6'ncılıktan 5'inciliğe yükseldi.