Alaplı Aktif Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'i ziyaret etti.

Tekin, ziyarette yaptığı konuşmada, tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde derece elde eden güreşçilere teşekkür ettiğini söyledi.

Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü'nün, ilçede sporun gelişmesine, çocukların ve gençlerin spora yönlendirilmesine büyük katkılarda bulunduğunu ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

"Kulüp sporcuları bir çok spor dalında turnuvalara katılarak, hem ilçemizi başarıyla temsil ediyorlar, hem de ilçemizin tanıtımına katkıda bulunarak, bizleri gururlandırıyorlar. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılan güreş takımı sporcularının çeşitli boylarda dereceler elde etmesi, bizleri bir kez daha gururlandırdı, onurlandırdı. İlçemiz bir kez daha başarıyla temsil edildi. Hem madalya alan, hem de Kırkpınar gibi büyük bir organizasyona katılma başarısı gösteren güreşçilerimizi bir kez daha kutluyorum. Biz tüm spor kulüplerimize elimizden geldiğince destek veriyoruz. Hepsini belediyemizin bir kulübü olarak görüyoruz. Bugün eşofman hediye ederek ödüllendirdiğimiz sporcularımıza ve kulüplerimize desteğimizi sürdüreceğiz. İmkanlar sunarak, onları daha başarılı olmaya teşvik edeceğiz."

Alaplı Aktif Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz da Tekin’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Başkanımız, bizleri bugüne kadar hiç yalnız bırakmadı, elinden gelen desteği verdi. Bizler de verilen bu desteğin karşılığını, ilçemize madalyalar getirerek vermeye çalışıyoruz." dedi.

Tekin, güreşçilere eşofman hediye etti.

 

Haber: Cem Sürmeneli