STAT: Ahmet Şerifoğlu.
HAKEMLER: Ramazan Keleş **, Murat Usta **, Murat Şener **.
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Fatih **, Burak ***, Ferhat **, Mesut ***, Tuğçin **(Dk.50 Miraç **), Mahir ***, Suat ****, Barış ***, Fatih Tutar ***(Dk.67 Murat **), Volkan ***, Fatih Deniz ***(Dk.71 Süleyman **).
BOLU GEREDESPOR: Erdi *(Dk.46 Muhammet *), Abdullah *(Dk.46 Gökhan *), Ufuk *, Rıdvan *, Serdar *, Mustafa *, Adnan *, Murat Kızıltar *, Yasin *, Murat Gür *, Fesih *.
GOLLER: Dk.7-38 Fatih Deniz, Dk.23-33 Fatih Tutar, Dk.36-89 Suat (Zonguldak Kömürspor).

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, kar yağışı nedeniyle uzun süre futbola ara vermek zorunda kalmıştı. Ertelenen maçlardan sonra 14'üncü hafta maçı olan Bolu Geredespor maçıyla lige merhaba diyen kırmızı-lacivertli takım, özlemini sonlandırdı. Uzun zaman sonra ilk kez saha ve seyircisi önüne Geredespor maçıyla çıkan temsilcimiz, Suat'ın yıldızlaştığı maçta rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla yenerek, rakiplerine gözdağı verdi. Grupta bir maçı eksik olan Zonguldak Kömürspor, bu galibiyetle puanını 26 yaptı ve lider Düzcespor'u takibini sürdürdü. Maçta 2 asist ve 2 golle oynayan Suat'ın ardından temsilcimizi farka taşıyan goller Fatih Deniz (2) ve Fatih Tutar'dan (2) geldi.
Maça tutuk başlayan temsilcimizde Suat, takımın üzerinden ölü toprağını atan isimdi… Sağ kanattan taşıdığı toplarla arkadaşlarına gol pası veren Suat, olumsuz hava koşulları nedeniyle uzun süre futboldan uzak kalan takımının adeta pasını sildi. 7'nci dakikada Fatih Deniz'e asist yapan Suat, 23'te Fatih Tutar'a alda at dercesine adrese teslim pas gönderdi: (2-0).
Barış'ın ara pasına hareketlenen Fatih Tutar, 33'de takımının 3'üncü, kendisinin de ikinci golünü attı. 36'da bu kez sahneye Suat çıktı. Kaleciden seken topu iyi takip eden Suat, farkı 4'e çıkaran gole imza attı. Geredespor'un işini ilk yarıda bitirmek isteyen kırmızı-lacivertli takım, dediğini yaptı ve Fatih Deniz'le bir gol daha bularak soyunma odasına 5-0 önde girdi. Geredespor'un gardını ilk yarıda düşüren isim olan Suat, son dakikada bir gol daha buldu ve maçtaki son sözü söyleyen isim oldu. Ferhat'ın rakibini ceza sahası içinde düşürmesiyle penaltı kazanan Geredespor, Yasin'le penaltıdan yararlanamayarak, şeref golünü atamadı.
Sezonun ilk yarısını galibiyetlerle kapatan Zonguldak Kömürspor, ikinci yarıyı da güzel bir başlangıç yaptı. Futbolu etkileyen karakışın ardından 2 hafta rötarlıda olsa maç yapan kırmızı-lacivertli takımda, oynanan güzel futbol ve atılan tam 6 gol iç ısıttı. Temsilcimiz, futbolsuz geçen 49 günlük özlemin acısını rakibi Geredespor'dan fazlasıyla aldı.

SERİYE DEVAM
İlk yarıdaki son 4 maçından galibiyetle ayrılan Zonguldak Kömnürspor, ikinci yarıya da kaldığı yerden devam etti. 4-1'lik Beylikdüzüspor galibiyetiyle başlayıp, 4-2'lik Bartınspor, 3-0'lık Belediye Safranboluspor ve Bayrampaşa Tunaspor galibiyetleriyle devam eden galibiyet serisi, dün Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda da sürdü. Geredespor'u 6-0 yenen kırmızı-lacivertli takım, seriyi 5 maça çıkardı.

FATİH TUTAR 7 YAPTI
Kırmızı-lacivertli takımda takımın gol yükünü çeken isim Fatih Tutar, yine sahnedeydi. İlk yarının son maçında Tunaspor filelerini havalandıran Fatih, Geredespor maçında 2 gol atarak galibiyetin mimarları arasındaydı. 2 gol atan Fatih, toplamdaki gol sayısını 7'ye yükseltti.

GOLLE TANIŞTI
Kırmızı-lacivertli takımın ara transfer döneminde Kozluspor'dan transfer ettiği Fatih Deniz de, dün Geredespor karşısında yeni takımıyla ilk gollerini attı.
Sahada kaldığı süre içinde 2 gol atan Fatih, oynadığı oyunla beğeni topladı.
71'inci dakikada yerini Süleyman'a bırakan Fatih, alkışlarla oyunu terk etti.