Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Antalya'da kamp çalışmasını tamamlayarak, Zonguldak'a döndü. Temsilcimiz, bugünden itibaren 22 Ocak Pazar günü oynayacağı kritik Kozluspor sınavı için çalışmalarına sıkı bir şekilde devam edecek. Zonguldak Kömürspor Antrenörü Uğur Terzi, kampın son derece faydalı geçtiğini belirterek, Şimdi artık lige döndük. Maç haftasına girdik, Kozluspor maçından başka bir şey düşünmüyoruz dedi.
Bölgesel Amatör Lig'de futbol heyecanı kaldığı yerden tekrar başlayacak. Bu kış döneminde içimizi ısıtacak olan futbol ateşi, 22 Ocak Pazar günü start alacak. Temsilcilerimiz Zonguldak Kömürspor ve Kozluspor'u karşı karşıya getirecek ikinci devrenin ilk maçı için hazırlıklar devam ediyor.
Lige verilen devre arasını Antalya'da kamp yaparak en iyi şekilde değerlendiren takımların başında gelen Zonguldak Kömürspor, ilk yarının sonunda yakaladığı çıkışı sürdürmenin peşinde. İlk yarıdan kalan hesabın da farkında olan kırmızı-lacivertliler ise, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.
CENTİLMENLİK KAZANSIN
İyi bir hazırlık döneminden geçtiklerini ve bu kampın meyvesini Kozluspor maçıyla almak istediklerini belirten Zonguldak Kömürspor Antrenörü Uğur Terzi, Antalya'da 15 gün yoğun bir tempoda lige hazırlandık. Burada yaptığımız özel maçlarla da eksiklerimizi görerek, yeni ve eski oyuncuların uyum sorununu çözdük. Fiziksel olarak çöküntüde olan takımı, kampta sıkı bir idman programından geçirdik. İyi bir kamp olduğunu düşünüyorum.
Şimdi ise, yarından (bugün) itibaren hafta sonu oynayacağımız Kozluspor maçının ha-zırlıklarına başlayacağız. İki kardeş kulübün maçında da, her iki tarafta kazanmak ister. Önemli olan centilmenliğin kazanması dedi.