Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında son 16'ya kalan ve 2.tur ilk maçında Kayseri Gençlerbirliği’ni 5-0 mağlup eden Karadeniz Ereğli Belediyespor, grup final maçında karşılaştığı 1207 Antalyaspor'a 3-2 yenilerek şampiyonaya çeyrek finalde veda etti. Ereğli Belediyespor, son 16'ya kaldığı Yıldız Kızlar Şampiyonasındaki 2.tur ilk maçını da Cumartesi günü oynayacak.

 

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Grup ilk maçında Kayseri Gençlerbirliği'ni 5-0 mağlup eden Ereğli Belediyespor,  grup ilk maçında Kireçburnuspor’u 4-2 yenerek finale kalan 1207 Antalyaspor'a 3-2 mağlup olarak adını yarı finale yazdıran 4 takım arasına kalamazken gözler, hafta sonunda oynanacak Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasına çevrildi.

Bu kategoride de son 16'ya kalma başarısı gösteren Ereğli Belediyespor, Ankara Grubu'ndaki ilk maçını 12 Temmuz Cumartesi günü Konak Belediyespor ile oynayacak.

Bu maçı kazanan takım 13 Temmuz günü Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi -Adana İdmanyurdu maçını galibi ile grup final maçını oynayacak. Ankara grubunu şampiyon tamamlayan takım adını yarı finale yazdıracak.