CHP Zonguldak Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, Kdz. Ereğli’deki  FB Şubesi, FB Taraftarlar Derneği, BJK’nin iki taraftar derneği, TS derneği ve Gazeteniz Önder’in Kurucusu Celal Bozkuş’un da  katıldığı kahvaltıya büyük ilgi vardı. 






CHP Milletvekili adayı ve FB taraftarı olan Ünal Demirtaş’ın GS forması giyerek toplu fotoğraf da çektirdiği kahvaltıda, çekiliş yapılarak kulübe gelir de sağlandı. Bu arada en ilginç tesadüf ise FB Taraftarlar Dernek Başkanı Serdar Özbek’in eşi ve GS taraftarı Mine Özbek’e çıkan uçak maketi oldu. Mine Özbek’in “bir GS formam yok” diye yakınırken, hediye edilen kaşkolun ardından,  çukulata satılarak gerçekleştirilen çekilişte kendisine bir maket uçağın çıkması günün konusu ve esprisi oldu.

Kdz. Ereğli Galatasaraylı Taraftarlar Dernek Başkanı Cevdet Öztürk, konukları ile yakından ilgilenip kahvaltıya katılanlara tanıtma nezaketini gösterirken, aynı alanda Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği’nin düzenlediği kahvaltı ile Midilli Park yine çok yoğun günlerinden birini geçirdi.











Eyüp Bektaş'ın "Renklerin Kardeşliği" yazısını okumak için tıklayınız:

www.ereglionder.com.tr/renklerin-kardesligi-makale,5207.html